Кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова изпрати на 6 май

...
Кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова изпрати на 6 май
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч с поздравления по повод празника 6 май

Кметът на Община Ловеч  Корнелия Маринова изпрати на 6 май 2022 година приветствени адреси до военните поделения и гарнизони в района, както и до началника на защитата на Република България адмирал Емил Ефтимов, във връзка Гергьовден – Ден на храбростта и празник на Българската войска.

„ За жал, тази година празникът минава в сянката на надвисналата близка заплаха от войната в Украйна. Разбираме все по-ясно, че в актуалната тревожна геополитическа конюнктура ролята на въоръжените сили е извънредно значима за гарантиране на суверенитета и териториалната целокупност на страната. Нашата войска е поръчител за сигурността на страната. Затова се обръщаме с почитание и дълбока благодарност към войската, която продължава делото на своите героични прародители в новите действителности на Европейския съюз и НАТО “, се споделя в адреса. Кметът на Ловеч насочва най-сърдечни пожелания за здраве, жизненост и мощ!

Корнелия Маринова поздравява и хилядите именици, както и животновъдите у нас, които също честват на Гергьовден! Нека Свети Георги Победоносец бди над тях и да им дава здраве и благополучие!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР